Producten > UserManager > Algemeen print deze pagina

Logo UserManager

De AmainSolutions UserManager is de meest complete, meest efficiŽnte Lotus Notes-gebruikersbeheertoepassing momenteel beschikbaar. Bovendien is de AmainSolutions UserManager een out-of-the-box applicatie, wat wil zeggen dat de UserManager onmiddellijk gereed is voor gebruik. De UserManager geeft u de totale controle over de gebruikers van uw Lotus Notes systeem.

Wat biedt de UserManager?

Met de UserManager kunt u in enkele seconden een nieuwe medewerker volledig gecontroleerde toegang bieden tot uw Lotus Notes-systeem, zonder een enkel compromis te moeten doen op het gebied van beveiliging, flexibiliteit en bescherming van uw gegevens.

Doordat de UserManager vooraf geheel geconfigureerd kan worden, wordt het voor een geautoriseerde gebruiker heel eenvoudig om een nieuwe medewerker toegang te geven tot uw Lotus Notes-omgeving. U kunt vooraf alle afdelingen, functies en rollen binnen uw organisatie vastleggen in de UserManager en daaraan de gewenste instellingen als bijvoorbeeld gebruikersrechten en servernamen koppelen. Alle mogelijke instellingen kunnen dus vooraf gedefinieerd worden, zodat u geen instellingen kunt vergeten of zich kunt vergissen bij bepaalde keuzemogelijkheden. De kennis nodig voor het invoeren en beheren van gebruikers is hierdoor minimaal. Het gebruik van de UserManager is volledig intuÔtief. De menselijke factor blijft tenslotte bepalend voor een succesvolle inzet van ieder product. De UserManager is ontwikkeld met de gedachte dat een insteek vanuit de praktijk essentieel is om u dat mogelijkheid te kunnen bieden om het beheer van uw Lotus Notes-infrastructuur efficiŽnt te kunnen uitvoeren.

Door de inzet van de AmainSolutions UserManager brengt u de tijd en inspanning nodig voor het invoeren van nieuwe gebruikers in uw Lotus Notes-systeem terug tot enkele klikken. Het gebruik van de UserManager resulteert in een aanzienlijke daling van de beheerkosten.

Hoofdmenu van de AmainSolutions UserManager

Wat biedt AmainSolutions?

Naast waardevolle oplossingen, biedt AmainSolutions u de mogelijkheid om het beheer van gebruikers efficiŽnt en kosteneffectief uit te kunnen voeren.

De specialisten van AmainSolutions hebben de noodzakelijke ervaring op het gebied van gebruikersbeheer, om u hierin van professioneel advies te voorzien en u te begeleiden bij het opzetten van het gebruikersbeheer in uw organisatie. Samen met onze specialisten creŽert u een effectieve organisatie voor het beheren van de gebruikers van uw Lotes Notes-omgeving. Gebaseerd op dit advies, begeleiden de specialisten van AmainSolutions u bij de implementatie van de UserManager in uw organisatie. Verder kan AmainSolutions zorg dragen voor de opleiding van de gebruikers van de UserManager, heeft zij een helpdesk beschikbaar voor eventuele vragen en kunnen uw beheerders via internet vragen stellen en kennis met andere leden van de gebruikersgroepen uitwisselen.

En wat nog meer?

Door de UserManager kunt u taken die tot voor kort alleen door gespecialiseerde beheerders konden worden uitgevoerd, toebedelen aan personen die bijvoorbeeld binnen een personeels en organisatie afdeling actief zijn. Dit betekent dat de beveiliging op een hogere niveau wordt gebracht doordat de beheerders van uw organisatie geen toegang meer nodig hebben tot Lotus Notes-certificaten en bijbehorende wachtwoorden om beheerwerkzaamheden uit te voeren. Tevens kunnen uw personeelsfunctionaris nieuwe medewerkers opvoeren zonder tussenkomst van uw beheerorganisatie.

Stelt u zich eens voor wat dit betekent voor het beveiligingsniveau, de kostenbesparing die bereikt wordt en de verkorting van de doorlooptijd van een aanvraag!

UserManager eigenschappen:


- NAAR BOVEN -


Advisor Onzin