Producten > ArchiveManager > Algemeen print deze pagina

Logo ArchiveManager

Heeft u ook last van te grote mailbestanden op dure storage, slechte performance, te lange backup/restore tijden door de enorme hoeveelheden mail die de gebruikers in hun mailbestanden blijven bewaren? Dan is hier de oplossing: de ArchiveManager voor Lotus Domino.

Hoofdmenu van de AmainSolutions ArchiveManager

Wat biedt de ArchiveManager?

De AmainSolutions ArchiveManager is ontwikkeld om het archiveren van mail op een Lotus Domino/Notes-omgeving te vereenvoudigen en beter beheersbaar te maken. Het belangrijkste voordeel voor een organisatie door de inzet van de ArchiveManager - ten opzichte van het gebruik van de Domino/Notes standaard archiveringsoplossing - is het transparante gebruik van de ArchiveManager door de gebruikers.

De ArchiveManager is een verbeterde versie van de standaard archiveringsoplossing van Lotus Domino/Notes. Met de standaard oplossing worden eigenlijk alleen de mailberichten verplaatst naar een archiefdatabase. De gebruiker ziet het mailbericht niet meer in zijn mailbestand. Het eventueel terughalen uit het archief moet handmatig plaatsvinden. Ook het in 1 keer doorzoeken van het mailbestand en in meerdere archief databases tegelijk gaat niet met de standaard oplossing.

De ArchiveManager bewaart een kopie van het mailbericht in een archiefdatabase. In het mailbestand van de gebruiker wordt het mailbericht aangepast met een verwijzing naar het mailbericht in de archiefdatabase. Zo lijkt het voor de gebruiker of het mailbericht nog gewoon in zijn eigen mailbestand staat. Echter, bij het openen van het mailbericht wordt op de achtergrond het archiefmailbericht voor de gebruiker geopend. Hierdoor blijft het voor de gebruiker transparant werken en bovendien heeft de gebruiker geen extra opleiding nodig om deze archiveringsoplossing te kunnen gebruiken.

Met de ArchiveManager Search add-on kunnen de gebruikers hun mailbestand en archieven in 1 keer doorzoeken naar het gezochte mailbericht. De gebruiker hoeft dus niet afzonderlijk in elke database te gaan zoeken. Deze optie is ook in iNotes beschikbaar. De beheerders kunnen het eenvoudig implementeren, configureren en beheren. De ArchiveManager houdt een uitgebreide logging bij. Hierdoor zijn de beheerders in staat om volledig grip te houden op het archiveringsproces.

Ook voor het management zijn duidelijke rapportages over het archiveringsproces beschikbaar.

Algemene specificaties:


- NAAR BOVEN -


Advisor Onzin